Ето кои са те  За да станете по-щастливи, да направите

...
Ето кои са те  За да станете по-щастливи, да направите
Коментари Харесай

7 неща в дома, които крадат вашето щастие, изхвърлете ги веднага

Ето кои са те 

За да станете по-щастливи, да извършите живота си по-добър, би трябвало да започнете с трансформиране на околното пространство. Всичко, което внася дискомфорт у вас, би трябвало да се изхвърли от вкъщи ви.

1. Неудобно легло

Леглото ви би трябвало да бъде вашето леговище, облак от комфорт, приспиващо и умерено. Ако обаче матракът ви е по-скоро за изтезание, а не за улеснение, изхвърлете го! Твърдото, скърцащо и изцяло неловко легло краде жизнеспособност по-бързо, в сравнение с можете да си визиите. Купете матрак, за предпочитане ортопедичен. Според Фън Шуй и други практики би трябвало да спите извънредно на огромно легло с солидна табла. Сложете го надалеч от стената, с цел да може виталната сила Чи умерено да циркулира и да работи във ваша изгода. Доброто място за спане освен ви обезпечава удобен сън, само че и притегля идеалния сътрудник.

2. Стари движимости от предишното

Всички държим на дарове и мемоари от минали връзки като скъпоценни артефакти. Тези учебни картички от обичани хора или любовни писма от някогашен може да наподобяват като превъзходни сувенири, които излъчват приятни мемоари и възприятие на носталгия, само че те в действителност са прикрити крадци на благополучие. Време е да прогоните призраците от минали връзки и да освободите място за разцъфтяване на нова огромна обич.

3. Празни и остарели портфейли

Портфейлът може да притегли пари. Въпреки това, той би трябвало да се употребява от вас по предопределение. Ако портфейлът ви е празен, време е да измененията това. Скъсаните портфейли, в които съхранявате възпоменателни билети и разнообразни отпадъци, единствено ще влошат финансовото ви положение - извадете ги от жилището и чантата си.

4. Счупени огледала

Отдавна е известно, че счупените огледала би трябвало да се изхвърлят допустимо най-скоро. Смята се, че жена, която види отражението си върху напуканата му повърхнина, рискува да загуби хубостта си и да остане сама вечно. Счупеното огледало носи злощастие в къщата, унищожава фантазиите и предотвратява появяването на обич.

5. Остри ъгли на мебелите

Острите ъгли на вашите мебели могат да се трансфорат в спънка за щастието, причинявайки непредвидени неприятни произшествия, неприятно въодушевление и благоденствие. Освен това се счита, че острите ъгли в къщата неизбежно притеглят самотата.

6. Счупени неща

Счупените предмети са черна дупка за позитивна сила. Те символизират незавършен бизнес и негативност. Независимо дали става въпрос за спукана ваза или строшен сешоар, тези неща крадат щастието на своите притежатели. Изхвърлете или поправете тези детайли. Ще се изненадате какъв брой бързо шансът, вероятностите и новите благоприятни условия ще дойдат в дома ви.

7. Изкуствени цветя

Неживите растения не могат да изпълнят гнездото ви с позитивна сила. Носят застой и давност. Тяхната мухлясала сила пречи на естествения поток от позитивност в дома. Освен това не би трябвало да носите цветя, които стоят дълго време в жилището на някой различен. Това ще навреди на финансовото ви благоденствие и ще понижи притока на пари в живота ви. Заменете изкуствените цветя с същински – хубостта им ще вдъхне нова сила на пространството, а с тях ще цъфтят благополучие и благоденствие в живота.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР